Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA sezona 5 epizoda 9: Marjanović je umoran od sećanja na Mileta! Da li će progovoriti?

U subotu, 5. februara, od 21.00 na kanalu Superstar i u sredu, 9. februara, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-9

Ubice mog oca sezona 5 epizoda 9: Zoran nije srećan što je Marjanović pustio Aleksandra da opet radi šta hoće, ali zbog svoje ambicije ćuti. Moraju novinarima što pre da daju odgovore, a kriju da je Zvornik odavno nestao iz bolnice.

Marjanović mora na Andrejevu sahranu. Muči ga Nikolino ponašanje, jer mu Guta prenosi sve i sluti da je korak ispred njih i da ima veze sa nestankom svedoka. Vraćaju mu se scene sa Miletom, umoran je.

Inspektori rade na dva fronta. Nije im lako, jer trag koji je Goran otkrio oko škole engleskog, i posle Ivinog privođenja, još više usložnjava situaciju. Svi su na ivici snaga.

Dajana i dalje ćuti, iako je u saslušanje uključen i sektolog. Na sve još i Miškov nestanak. Sava, iako se loše oseća, nastavlja da radi i misli na Radu, kao da sluti šta joj se dešava…

Peta sezona serije “Ubice mog oca” ima 12 epizoda. Kreatori su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi a od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

BONUS VIDEO Den Braun: Izgubljeni simbol SAMO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRNJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

Izvor FilmiTV

Advertisement