Connect with us

Domaće serije

Konačno otkriveno KOGA će Žarko Jokanović glumiti u seriji IGRA SUDBINE! Adu čeka VELIKI ŠOK!

Svatovi će biti ODUŠEVLJENI!

Published

on

Igra sudbine Žarko Jokanović

Igra sudbine za tačno dve epizode kazaće zbogom drugoj i dobro nam došla treća sezono. Svaki kraj zaista je novi početak, a tako će biti i sa popularnom serijom čijih ćemo novih 165 epizoda gledati od 4. februara.

Ono što je sve oduševilo jeste to da su se komplikacije konačno privele kraju i što nam se čini da je mirno more napokon na horizontu za junake „Igre sudbine„. U pretposlednjoj epizodi gledamo kako će Luka i Aleksa proslaviti svoj rođendan i to još jednim slavljem. A to je venčanje Ivana i Ade.

Međutim, ono što je sve posebno oduševilo jeste to što je napokon razjašnjeno i koju ulogu je scenarista serije Žarko Jokanović dodelio sebi na samom kraju serije. Žarko će biti taj koji će venčati Adu i Ivana. Tako je Jokanović je odlučio da na venčanju Ade Kanački i Ivana Ožegovića bude matičar.

Publici se ova ideja i te kako dopala, budući da svi znaju da je u pravom životu Žarko suprug Milice Milše, a da je glumac Vladan Savić njihov dobar porodični prijatelj već decenijama.

Sjajan i originalan potez scenariste serije koji je podario život najpopularnijim TV junacima u zemlji tokom protekle dve godine. Ujedno to je i veliki povratak Žarka Jokanovića pred kamere koji je ostao zapamćen u kinematografiji po kultnoj rečenici: „Čiko, jel sav ovaj lebac tvoj“ u još kultnijem filmu „Užička republika„.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement