Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA sezona 5 epizoda 10: DAJANA i dalje ĆUTI! Vukša nema ALIBI! Da li je on ubica? (VIDEO)

U nedelju, 6. februara, od 21.00 na kanalu Superstar i u četvrtak, 10. februara, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-10

Ubice mog oca sezona 5 epizoda 10: Irena je očajna. Ona moli Marjanovića da otkrije ko joj je ubio sina. S obzirom na to da zna koliko ju je Mile voleo, on joj obećava da će to i učiniti. Međutim, Marjanović ne sluti da postoji još nešto.

Inspektori nastavljaju intezivno da rade na saslušanjima. Ponovo privode Dajanu. Devojka u početku odbija da sarađuje, ali ubrzo na površinu isplivavaju njene nove laži, što dodatno komplikuje ceo slučaj.

Policija saznaje važan podatak koji bi mogao istragu da povede u pravcu razrešenja. Ispostaviće se da Vukša nema alibi za noć kada se dogodilo ubistvo. Ovo priznanje inspektori su izvukli iz njegovog druga Filipa. Da li je Vukša ubica?

!!! ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE!!!

Peta sezona serije “Ubice mog oca” ima 12 epizoda. Kreatori su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi a od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Facebook / Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement