Connect with us

Serije

Neodoljivi “Lucifer” vraća nam se u drugoj sezoni na kanal FOX! Evo i kada

Nove avanture palog anđela nastavljamo da gledamo radnim danima

Published

on

Lucifer-2-sezona

Omiljeni đavo na Zemlji, Lucifer Morningstar, dočaran od strane, za mnoge najprivlačnijeg holivudskog glumca Toma Elisa, vraća se na kanal FOX već od 3. februara (radnim danima u 20.00) sa drugom sezonom za jedan Emi nominovane serije “Lucifer”.

U novih 18 epizoda, naš junak će otkriti svoju Ahilovu petu, a ona je, verovali ili ne – žena. Lucifer saznaje da je Kloi ta koja ga čini ranjivim i u čijem prisustvu čak i đavo može da krvari. Međutim, to neće biti i jedini epohalan trenutak novog ciklusa. Pred Luciferom je mnoštvo izazova.

Od toga da će morati da optuži sopstvenu majku za surovo ubistvo, da se uz Kloinu pomoć obračuna sa pomahnitalim serijskim ubicom, susretne sa rođenim bratom Jurijelom, koji se u njegovom životu pojavio niotkuda, i to baš u trenutku dok bude rešavao ubistvo njegove omiljene akcione zvezde.

Lucifer će dalje raditi na razrešavanju ubistva Kloinog oca, jer je sasvim siguran da je pogrešan čovek optužen za taj zločin. Jedan od glavnih zadataka biće mu da nauči kako da bude “normalan” – kao i svi ljudi. Pretpostavljate, to mu neće poći tako lako za rukom. Ipak, to neće biti i najveće iskušenje pred kojim će se Lucifer naći u novom serijalu.

Očekuje ga povratak u – pakao. I dok Šarlot čini sve da đavola pošalje gde mu je mesto, istina je da će se Lucifer vratiti u podzemlje samo kako bi našao protivotrov za Kloi i njenu majku koje su otrovane.

U seriji “Lucifer” glavne uloge igraju: Tom Elis (Lucifer Morningstar), Loren German (Kloi Deker), Di Bi Vudsajd (Amenadijal), Lezli En Brant (Mejz), Kevin Alehadnro (Den Espinosa) i Skarlet Estevez (Triksi Espinosa).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto TM and ©2016 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Advertisement