Connect with us

Serije

Serija OTKRIĆE VEŠTICA vraća se sa 2. sezonom na kanal FOX LIFE

Od 7. februara, ponedeljkom (po dve epizode) u 21.00

Published

on

Otkrice-vestica

Druga sezona serije “Otkriće veštica”, koja na kanal FOX Life stiže 7. februara, a prikazivaće se ponedeljkom u 21.00, vodi nas u London tokom 16. veka. Metju i Dajana su otputovali u prošlost sa zadatkom da pronađu moćnu vešticu koja će Dajani pomoći da usavrši njeno poznavanje magije, ali i da uđu trag relikviji Knjiga života.

U sadašnjosti, njihovi neprijatelji, međutim, nisu ih zaboravili, i spremaju se za veliku bitku. Zasnovana na bestselerima Debore Harknes, serija “Otkriće veštica” savremena je romantična priča, koja naizgled prati živote studenata Oksforda. Iako bi gledaoci očekivali seriju o ljubavnim i ostalim životnim problemima adolescenata, ispod površine onog očekivanog pratimo dešavanja u svetu kojim vladaju veštice, vampiri i demoni, pokušavajući da se neprimetno uklope među ljude.

U glavnim ulogama gledamo Terezu Palmer kao briljantnu akademkinju i istoričarku Dajanu Bišop, i Metjua Guda u roli zagonetnog genetičara Metjua Klermonta. Dajana je veštica koja u početku ne želi da prihvati svoje poreklo. Ipak, otkriće rukopisa u oksfordskoj biblioteci vodi je ka opasnim misterijama u čijem razrešavanju će joj pomoći Metju, koji, takođe, ima mračnu porodičnu tajnu. On je vampir.

U drugoj sezoni, u potrazi za drevnim rukopisom nastavlja se njihove zbližavanje, dok tajne koje otkrivaju na svakom koraku prete da naruše krhki mir koji već dugo vlada među vešticama, vampirima, demonima i ljudima. Najveći izazov u Elizabetanskom Londonu očekuje upravo Metjua, koji će, napokon, morati da se suoči sa mračnom prošlošću svoje porodice i da zarad iskupljenja njihovih grehova zamoli za oproštaj. Koga? To ćemo saznati već od 7. februara na kanalu FOX Life.

BONUS VIDEO Den Braun: Izgubljeni simbol SAMO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © Bad Wolf Limited (2020). All Rights Reserved.

Advertisement