Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine ŠOK! Luka u krevetu sa PROSTITUTKOM! A evo GDE je UNA!

Una je ostavila Luku, a evo i ZAŠTO!

Published

on

Igra sudbine Luka (1)

Igra sudbine doneće nam u novim epizodama iznenađenje od kog će nam zastati dah. Sve se menja iz korena. A jedna stvar će vas naročito uzdrmati – sledi haos u domu Kanačkih, i to u životu, a najviše u krevetu Luke Kanačkog!

Une više nema. Kako je nestala i zašto je napustila Luku, to ne možemo ni da naslutimo. A saznaćemo već večeras od 20.00 na TV Prva u dugoočekivanoj troduploj epizodi serije „Igra sudbine„.

Međutim, ono što je činjenično stanje jeste to da je Luka sada sam. Ima sina Aleksu kog čuva devojka po imenu Zvrk u vrtiću Kan Holdinga, a prema kojoj će Luka u jednom trenutku razviti posebna osećanja. Međutim, dok ponovo „prorade“ Lukina osećanja, uslediće duga godina rasula.

Koliko smo uspeli da naslutimo iz trejlera, ono što se dogodilo između njega i Une Luku je u potpunosti izbacilo iz koloseka. I ubacilo pravo u krevet sa ženama lakog morala. Kako vidimo, Ada, Lila i Ivan već su naviknuti na Lukino novo ponašanje i posrnuće, a s obzirom na to da mu devojka pored koje se probudio i koju i ne poznaje traži za noć koju su proveli zajedno 500 evra – očigledno ih novi Lukin način života skupo košta.

Zbog svega toga Aleksa će ga savetovati da polako krene na psihoterapiju da bi se povratio i posle svega stao na noge, ali ono što nas zanima dok se Luka po spavaćim sobama vuče sa prostitutkama jeste to – gde je Una? I zašto je otišla?

Da li ga je ostavila zbog neverstva? Ili je shvatila da nije dovoljno ozbiljan kao otac? Možda nije mogla da se izbori sa tim što ima dete sa Žaklinom? Ili joj se dogodilo nešto što ne smemo ni da izgovorimo… Za sada jedino što znamo jeste da je Dragana Mićalović deo druge sezone „Tajni vinove loze„, i to je jedino sigurno mesto na malim ekranimo gde znamo da ćemo Unu videti u skorije vreme. Osim ako nas ne iznenadi!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement