Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3: ŠOK! Sofija će se udati za LUKU! Evo i KAKO!

U nastavku serije imamo DVE SOFIJE!

Published

on

Igra sudbine Sofija

Sofija Šubarević koju je u prethodnih 400 i kusur epizoda maestralno dočarala glumica Matea Milosavljević vraća se na velika vrata u treći ciklus serije Igra sudbine. I to ne kao jedna, već kao DVE Sofije. Pitate se KAKO? Ovako…

Naime, nakon što je završila na lečenju u duševnoj bolnici zbog velike traume koju je preživela, Sofiji su lekari utvrdili dijagnozu podvojene ličnosti. Matija je zabrinut zbog ovoga, jer sada shvata da neće imati posla sa jednom, već sa dve Sofije. Jedna je nova, mudrija i pametnija, a druga je Sofija koju još nije upoznao i koja ga zaista brine.

I to ne bez razloga. Ta Sofija je izgleda prilično nestabilna i spremna da pravi haos. To se može zaključiti već na osnovu onoga što je imala da poruči zabezeknutim damama u biznis klubu Milevici Tankosić i baronici Donki. A to je da ona planira da se uda za Luku!

Ministarka i baronica su u šoku zbog onoga što su čule, ali nova Sofija deluje prilično sigurna u to da će se to i dogoditi.

Budući da je Luka sada slobodan, ako zanemarimo Zvrk koja bi mogla, a i ne mora biti njegova nova devojka, Sofija bi se zaista i mogla udati za Luku. A šta će onda biti sa Matijom? Jasno je da osim u njenoj glavi, u stvarnosti postoji samo jedna Sofija Šubarević, a ona ne može pripadati dvojici muškaraca.

Hoće li Sofija na kraju zaista ostaviti Matiju zbog Luke. 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement