Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 423. epizoda: Otkrivamo! Evo ŠTA se dogodilo UNI! Slede TUŽNE VESTI!

Una umire, a evo i od čega…

Published

on

Igra sudbine 2

Igra sudbine 423. epizoda koja je na programu u ponedeljak 7. februara od 20.00 napokon će nam doneti odgovor na pitanje gde je Una?

Pošto je Una napustila Luku i njihovo dete, i otišla na lečenje u Ameriku, svima je jasno zašto se Luka ponaša nezrelo i da teško prihvata pomoć terapeuta. Međutim, on ipak odlazi na terapiju gde upoznaje zanosnu ženu koja mu se dopada na prvi pogled.
Unin otac se vraća u Srbiju i porodici Kanački saopštava užasne vesti koje im je poručila Una. Luka sa tim ne može da se pomiri, pa svom sinu daje jedno važno obećanje. Obećanje koje je i sam iskusio na svojoj koži.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 423. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement