Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 108. epizoda: Jelisaveta priznaje LJUBI da možda nosi SPASINO DETE!

Međutim, to nije ono najgore. Nimalo joj se ne dopada što se Elena muva oko Bojana

Published

on

Kolo sreće 108. epizoda koja je na programu u ponedeljak 7. februara od 21.00 donosi nam neočekivane saveze, ali i razlaze partnera za koje niko ne bi mogao ni da nasluti da će se razići. Takođe, sledi i jedno veliko iznenađenje.

U razgovoru sa ocem, Jelisaveta priznaje šta je muči: Šta ako je dete Spasino? Ipak, to nije njena jedina briga. Više od svega okupirana je činjenicom da je Bojan blizak sa Elenom. Vanja pred Kaćom flertuje sa Đorđem, a mladom šefu kuhinje trenutna situacija vrlo imponuje. Ljuba kipti od ljubomore kada čuje da profesor cvrkutavim glasom razgovara sa Marom. U plan koji Simona i Danica kuju protiv Bože, uključuje se i Spasa. Posle razgovora sa Zorom, pobesneli Petar dolazi kod Elene i saopštava joj da je kraj!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 108. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement