Connect with us

Domaće serije

Dragana Mićalović za FILM I TV o Uninoj sudbini u seriji IGRA SUDBINE! Evo ŠTA je poručila FANOVIMA!

Mir zabrinutih obožavalaca najvažniji!

Published

on

Igra sudbine Una Dragana Mićalović

Dragana Mićalović u roli Une Hristić, tokom prethodne dve godine, postala je miljenica velikog broja obožavalaca serije „Igra sudbine„. Pre svega zbog topline i jednostavnosti kojom je obojila lik devojke koja bi mnogima mogla da posluži kao pravi i u današnje vreme redak uzor. Racionalna, pitoma, staložena, uvek svedenog ponašanja, Una je ukratko bila jedna normalna devojka, opterećena jedino ljubavlju prema Luki. Upravo time je i kupila više od milion gledalaca koji su gotovo svakog danas uz popularnu sapunicu TV Prve.

I upravo zbog toga je sve i šokirao način na koji je Una okončala svoje učešće u seriji. Prema mnogima, a i prema našem sudu – potpuno bezrazložno i nepravedno. Kao da je gledaocima trebalo da se uputi poruka da se dobrota kažnjava.

Naravno, život piše drame, i sasvim je realna situacija u kojoj je Una zaista mogla da oboli od teške bolesti koja, barem kada je reč o scenariju nove sezone „Igre sudbine“ – menja čoveka do neprepoznatljivosti. I to bi bilo u redu, da ista tragična sudbina nije zadesila i ostatak likova glumaca koji su odlučili da ne nastave angažman u hit seriji.

Da ne bismo previše nagađali o razlozima i namerama, jer smo sigurni da će one na kraju sve isplivati na videlo, zamolili smo Draganu Mićalović da nam da svoje viđenje trenutne situacije.

Ona, naravno, želi da se uzdrži od bilo kakavih izjava kada je reč o samoj sudbini Une Hristić, ali je u razgovoru za naš portal imala važnu poruku za sve njene i Unine fanove.

– Važno mi je da mališani koji još ne razlikuju događanja u seriji od realnosti, i veruju da smo to pravi mi, ne brinu. Ja sam dobro. Za sada sam zdrava. Dobila sam mnogo poruka u kojima mi pišu da su iskreno zabrinuti za mene, i zato mi je važno da do njih dođe moja poruka, i da znaju da sam dobro – istakla je Dragana Mićalović za Film i TV, a na pitanje o sudbini Une Hristić i razlozima njenog tako tragičnog kraja, Dragana je dala kratak komentar koji će svakome biti dovoljan.

– Moj izlazak iz serije je jedini odgovor – poručila je lepa glumica za naš portal.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Dragana Mićalović

Izvor Film i TV

Advertisement