Connect with us

TV

IGRA SUDBINE: Slaviša Čurović (Orlando) OTKRIVA zašto je NAPUSTIO seriju: Bilo je DOSTA…

Negativni komentari na račun treće sezone pljušte na internetu

Published

on

Igra-sudbine-Slavisa-Curovic-i-Bozidar-Zuber

Početak treće sezone maratonske sapunice “Igra sudbine” obeležili su odlasci omiljenih likova, kao što su Una, Dijana Erski, Doda i Nora, ali i negativni komentari većine gledalaca na promene u radnji serije. Na društvenim mrežama i forumira posebno se ističu oni u kojima se izražava nezadovostvo zbog načina na koji je “opravdan” Unin izostanak iz priče.

Pre nego što su Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Ivana Dudić, Miki Damjanović i još nekoliko njihovih kolega odlučili da ne nastave snimanje, “Igru sudbine” su napustili Slaviša Čurović i Božidar Zuber. Čuveni tandem Orlando i Bajo bio je zadužen za smešne dogodovštine u biznis klubu, koji su vodili zajedno sa Ivanom Ožegovićem.

– Zovu ljudi i pitaju što nas nema, stalno nam pišu putem “Instagrama”. Tako se, jednostavno, dogodilo. Zasićenje je bilo veliko. Makar sa moje strane, a verovatno i sa druge. Dosta je bilo – rekao je Slaviša Čurović u emisiji “Kec na 11”.

Na konstataciju da je to bio “kompromisan razvod”, Slaviša je odgovorio:

– Ne znam, kako god. Jednostavno, sebe sam preforsirao, prihvatio sam mnogo projekata i nisam znao gde udaram. Bilo me je svuda, sam sebi sam bio dosadan. Radilo se previše, tako da je bilo dosta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement