Connect with us

Serije

Na FOX stiže 5. SEZONA serije “911”: Šta se dešava kada sve ŽIVOTINJE POBEGNU iz zoološkog vrta?

Od 8. februara, utorkom u 22.00

Published

on

911-5-sezona

Popularna američka akciona drama “911”, koja prati živote losanđeleskih vatrogasaca, policajaca, medicinskih radnika i dispečera, vraća se 8. februara na FOX kanal, gde će se utorkom od 22.00 premijerno emitovati peta sezona.

Odmah na početku novog ciklusa očekuje nas drama kakvu do sada nisu doživeli naši junaci. I to na više nivoa! Nakon što hakeri napadnu kompjuterske sisteme, u Los Anđelesu će zavladati potpuni haos. Kvar u kontrolnom tornju za vazdušni saobraćaj dovešće do fatalnih posledica.

Pod velikim pritiskom, tri kontrolora leta doživeće srčani udar, dok će se helikopter za hitne medicinske slučajeve sručiti na bolnicu. Hakeri će napasti i elektroenergetski sistem. Grad anđela okovaće mrak, zbog čega će nastati kolaps u bolnicama. Panika i strah će zagospodariti stanovnicima Los Anđelesa, kada iz zoološkog vrta budu pobegle sve životinje.

U međuvremenu, junaci serije proživljavaće i lične drame. Atena mora da se nosi s porodičnim hitnim slučajem, Medina postporođajna depresija se pogoršava, Edi ima napad panike zbog zdravstvenih problema, dok novi operater kol centra preuzima kontrolu.

Glavne uloge u petoj sezoni serije “911” tumače: Andžela Baset (Atena Grant), Piter Krauz (Bobi Neš), Oliver Stark (Even Bak Bakli), Ajša Hajnds (Henrijeta Vilson), Kenet Čoi (Haui Han), Dženifer Lav Hjuit (Medi Kendal) i Rajan Guzman (Edi Dijaz).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Photography © 2021 Fox Media LLC

Advertisement