Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 424. epizoda: Luka i Žaklina se ponovo zbližavaju? A evo i KAKO!

Aleksa flertuje sa sekretaricom…

Published

on

Igra sudbine Žaklina

Igra sudbine 424. epizoda koja je na programu od 20.00 u utorak, 8. februara na kanalu TV Prva mnoge fanove omiljenih parova ponovo će izbaciti iz koloseka. A evo i zašto.

Časlav se vratio iz Amerike sa vestima o Uni, ali to Luku uopšte ne zanima. Jedino do čega mu je zaista stalo jeste njihov sin i zbog toga je došao na ideju da predloži Žaklini da se njena ćerka Dina i njegov sin malo više druže.

Aleksa zatiče Milu kako je masira njen poslovni partner na sred hodnika, i nimalo mu nije prijatno. S druge strane, Aleksina sekretarica tumači njegove signale na potpuno pogrešan način. Ubeđena je da je u pitanju flert, a ne čista pristojnost.

Nikša ima plan da ponovo uđe u Adin život i da je razdvoji od Ivana, a njihov sastanak u restoranu tome svemu ide u prilog. Njihova tajna fotografija iz restorana će još više zakomplikovati odnos Ade i njenog supruga…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 424. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement