Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je Gala ŽDRAL! Ovih 5 reči je otkrivaju SVE o NJOJ!

Hoće li Gala uspeti da razdvoji Milu i Aleksu?

Published

on

Gala Ždral Igra sudbine

Igra sudbine dobila je još jedno novo, moglo bise reći, već sa malih ekrana dobro poznato lice. Glumica Staša Radulović u popularnoj seriji dočaraće nam lik Gale Ždral. Novog marketing stručnjaka u Kan Holdingu, Aleksinu blisku saradnicu, ali i razlog njegovog emotivnog interesovanja. Hoće li lepa Staša u liku svoje Gale uspeti da zavede mladog Ožegovića tek ćemo videti. Do tada, hajde da upoznamo Stašu.

Atraktivna glumica Staša Radulović već nam se predstavila u seriji Budva na pjenu od mora u ulozi Ruskinje Nataše. Sa druge strane pozorišna publika upoznala ju jeu  teatru Slavija. Glumu je završila na univerzitetu u Londonu, a povratak u rodnu Crnu Goru doneo joj je velike obrte u životu. Selidbom u Beograd približila se svom osnovnom pozivu, a sada Stašu gledamo u najpopularnijoj domaćoj seriji „Igra sudbine“.

– Zahvaljujući svojim roditeljima, bila sam u prilici da nakon završene srednje škole nastavim studije u Londonu, pa nisam ni pokušavala da upišem akademiju na Cetinju ili u Srbiji jer sam imala ogromnu želju da promenim sredinu. Predrasude su da je tamo negde sve mnogo bolje, razlika je u samom pristupu. Postoji rad, red, disciplina i od toga se ne odstupa. Ali, nažalost, moram da konstatujem i to da se ljudi koji dolaze s naših prostora tamo tretiraju kao građani drugog reda – iskrena je glumica koja je zadovoljna svojom ulogom u drugoj sezoni serije Budva na pjenu od mora. A šta će joj doneti Igra sudbine tek ćemo videti.

Inače, glumica voli direktne i iskrene ljude, sa kojima odmah znaš na čemu si, jer je i ona takva. A na pitanje novinara da sebe opiše u 5 reči, Staša je odgovorila.

– Iskrena. Emotivna. Saosećajna. Dobronamerna. I, nekad, totalno nesnosna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram 

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement