Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 109. epizoda: Mari se spremaju teški dani! Neko je DRŽI U ŠACI! A evo i KO!

Danica planira da se osveti Božidaru, ali treba joj saveznik

Published

on

Kolo sreće 109

Kolo sreće 109. epizoda koja na TV Prva stiže od 21.00 u utorak 8. februara i donosi nam nekoliko neprijatnih iznenađenja. Kosta nije svestan Zorinih pravih namera.

Danica od Viktora traži pomoć, jer ima ideju da Božidaru uništi život. Međutim, Viktor je odbija, jer ne želi da se meša u takve stvari. U domu Raketića sprema se druženje, jer uskoro dolazi advokat koji hoće da sa Marom razgovara o fondaciji.

Kosta je odavno iza sebe ostavio Elenu i sada hoće da izgradi jedan potpuno zdrav, emotivan odnos sa Lenom, ni ne sluteći da ona u tome nije iskrena i da joj je samo važna osveta.

Rada kod sebe ima pismo koje svedoči o Marinoj prošlosti, a Viktor je moli da mu ga preda…

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 109. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

 

Advertisement