Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Evo KOGA Mira Banjac glumi u nastavku serije! Sledi pravi ŠOU!

Hoće li zaista biti Pančetina i Milevicina majka ili…?

Published

on

Mira Banjac Igra sudbine

Igra sudbine u nastavku dobija još jedno veliko pojačanje, odnosno, najveće. Legenda domaće glumačke scene Mira Banjac stiže kao slamka spasa za rasturene Kanačke i Ožegoviće kako bi zavela red, nakon haotičnih dešavanja.

Poznata glumica tumačiće lik gospođe koja stiže iz Amerike, a koja će zbog svog autentičnog stila, sigurni smo, biti veoma zanimljiva gledaocima. Naime, Mirina junakinja biće nalik engleskoj kraljici. Po ponašanju, ali i po držanju, a neće joj nedostajati ni stava zbog kog će se za njom uvek dizati prašina.

Kako navodi zvezda domaće glumačke scene, „Igra sudbine“ bila je jedini projekat koji je prihvatila, jer joj je potrebno vreme da se odmori od mnogobrojnih filmova i serija koje je snimala tokom prethodne dve godine. Uloga u filmu Dušana Kovačevića „Nije loše biti čovek“ u kom je poslednji put igrao i Lane Gutović, uz onu u seriji „Advokado“ jedna je od njenih najsvežijih rola. Mira će se na setu „Igre sudbine“ pojaviti tokom februara, a novom liku se veoma raduje.

Društvo najostvarenijoj domaćoj glumici u seriji „Igra sudbine“ praviće njene mlađe kolege, među kojima ima mnogo onih koji su se seriji pridružili u najnovijem ciklusu. Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlić, Jelena Jovičić, Milan Pajić. Ovo su samo neki od više od 20 novih glumaca koji će pokušati da sa ostatkom tima novi ciklus „Igre sudbine“ učine nezaboravnim.

 

Nove avanture tek dolaze.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Facebook Mira Banjac

Izvor Film i TV

Advertisement