Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA sezona 5 epizoda 11: Aleksandar otkriva BOLNU ISTINU o ocu! Sada je siguran KO stoji iza svega…

U subotu, 12. februara, od 21.00 na kanalu Superstar i u sredu, 16. februara, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-11

Ubice mog oca sezona 5 epizoda 11: Čeka se Nikolino saslušanje, Marjanović je preuzeo korake. Aleksandar je šokiran vestima o Zvornikovoj smrti, nakon uspešne akcije.

On je sada potpuno siguran u to da je u pravu što sve vreme sumnja na njega. Ali, još više ga muči bol i saznanje da mu je otac kojeg je toliko voleo bio prljav.

Sve mu se srušilo. Mirko je pokušao da ga uteši, ali Andrejevo ubistvo nije razrešeno i moraju brzo da rade.

Jasno je o koliko se uigranoj sekti radi i da je škola engleskog bila samo paravan za to. Miško se iznenadno pojavljuje na saslušanju…

!!! ZABRNJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE !!!

Peta sezona serije “Ubice mog oca” ima 12 epizoda. Kreatori su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi a od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Irena Canić, Vladimir Avramović i Katarina Živković

Izvor FilmiTV

Advertisement