Connect with us

Serije

PRAVEDNIK: Druga sezona stiže na FOX! Evo i kada

Published

on

Pravednik-2-sezona

U akcionoj krimi-drami “Pravednik”, obradi istoimenog hit filma sa Denzelom Vašingtonom u glavnoj ulozi, nagrađivana glumica Kvin Latifa tumači Robin Makol, misterioznu agentkinju CIA. I u drugoj sezoni, od 10. februara, premijerno svakog četvrtka u 22.00 na FOX kanalu, ona će koristiti svoje znanje i umeće kako bi zaštitila nevine.

Na prvi pogled, Robin deluje kao obična samohrana majka iz komšiluka koja je život podredila ćerki tinejdžerki Dalili (Laja Deleon Hejz). Međutim, kada se dogodi nepravda, ona postaje pravednik – borac za istinu, pomažući onima koji sami ne mogu da se izbore sa nevoljom koja ih je zadesila. Nakon što je njena ćerka saznala za njen tajni život, Robin razmišlja da napusti ulogu “pravednika”. Međutim, predomisliće se kada je detektiv Markus bude zamolio da mu pomogne u potrazi za grupom pljačkaša banke kojima ne može da uđe u trag.

Makolova će se naći na nišanu obaveštajne agencije strane vlade kada joj se prijateljica Mira, ćerka diplomate, bude obratila za pomoć da joj pronađe nestalog brata. S druge strane, Dante je pod sumnjom novog detektiva postavljenog od strane okružnog tužioca koji mu je dao zadatak da uhvati osvetnika poznatog kao “pravednik”.

Glavne uloge u seriji “Pravednik” igraju: Kvin Latifa (Robin Makol), Tori Kitls u (Markus Dante), Adam Goldberg (Hari Kešegijan), Lorejn Tusan (Viola Vi Marset), Kris Not (Vilijam Bišop) i Lajza Lapira (Melodi Mel Bajani).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2021 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved

Advertisement