Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA sezona 5 epizoda 12 (FINALE): ALEKSANDAR se sastaje sa PRAVIM OČEVIM UBICOM! Sledi ŠOK!

U nedelju, 13. februara, od 21.00 na kanalu Superstar i u četvrtak, 17. februara, od 22.00 na TV Prva

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-12

Ubice mog oca sezona 5 epizoda 12: Nakon onog što je pronašao u očevom sefu i olakšanja, Aleksandar kreće na sve ili ništa. I to sam! Njegova odluka izbezumljuje Marjanovića, jer misli i na Nikolu, ne znajući da mu je odani Guta mrtav.

Pokušaj Dajaninog samoubistva pokazuje koliko je loše stanje njene psihe. Ne samo zbog toga što je pokušala da preuzme njegovo ubistvo na sebe.

Roditelji napokon shvataju u kojem je ona stanju, ali njegovo ubistvo još nije rešeno. Ono što otkrivaju na kraju biće pravi šok za sve. Ništa nije onakvo kako zapravo izgleda.

Aleksandar se nikome ne javlja čitav dan. I dok se svi pitaju gde je i šta namerava, on je spreman za susret sa pravim očevim ubicom. Oči u oči! Sledi neverovatan kraj pete sezone, koji niko nije očekivao…

!!! ZABRNJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE !!!

Peta sezona serije “Ubice mog oca” ima 12 epizoda. Kreatori su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, scenario Nataša Drakulić, reditelj Maša Nešković.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Nina Janković Dičić, Mirjana Karanović, Slavko Štimac, Marko Vasiljević, Isidora Građanin, Peđa Bjelac, Sloboda Mićalović, Marko Gvero, Milena Vasić, Branislav Tomašević i drugi a od novih glumaca priključuju se : Branka Katić, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Tanja Pjevac, Petar Božović, Goran Šušljik, Sanja Moravčić, Vladan Gajović (u ulozi Aleksandrovog oca Mileta) i mnogi mladi glumci među njima glavnu ulogu tumači (lik Dajane) Sara Simović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor FilmiTV

Advertisement