Connect with us

Serije

KOMŠILUK U LOS ANĐELESU: Premijera 3. SEZONE na kanalu FOX LIFE

Od 15. februara, radnim danima (po dve epizode) u 18.00

Published

on

Komsiluk-u-Los-Andjelesu-3-sezona

Popularni američki sitkom “Komšiluk u Los Anđelesu”, vraća nam se sa trećom sezonom čijih ćemo novih 18 epizoda gledati radnim danima u 18.00 na kanalu FOX Life od 15. februara. U nastavku serije pratimo dalje prilagođavanje Džonsonovih novoj zajednici u Gradu anđela.

Iako je prošlo već neko vreme kako su se Dejv i Džema sa sinom Groverom iz Mičigena doselili u Los Anđeles, i dalje su na testu komšiluka. Istina, standardi za njihov potpuni prijem u kvart nadomak Holivuda sada su nešto “labaviji”, a kako to obično biva, oni popuste kada se na meti nađe neko treći. Batlerovi i Džonsonovi ujediniće se kada jedan od članova zajednice postane žrtva rasizma.

U međuvremenu, Tina, inspirisana saznanjem da Dejv i Džema povremeno posećuju bračnog savetnika, odlučuje da bi i ona i Kelvin mogli probati isto. Naravno, Kelvinovo oduševljenje tom idejom će izostati. On trenutno ima mnogo većih briga. Nova pretnja nadvila se nad komšilukom. U kraj je stigao Vajat, pobornik zdravog života i očuvanja okoliša. Što i ne bi bilo tako strašno, da sa sobom nije doveo i svog kućnog ljubimca – petla. Jasno je da Vajat nije pri vrhu liste Kelvinovih omiljenih komšija, a hoće li petao koji prvi zakukuriče dočekati jutro ili završiti u Kelvinovom loncu – saznaćemo već od 15. februara.

Glavne uloge u seriji “Komšiluk u Los Anđelesu” tumače: Zabavljač Sedrik (Kelvin Batler), Maks Grinfild (Dejv Džonson), Šon Makini (Malkolm Batler), Marsel Spirs (Marti Batler), Henk Grinspen (Grover Džonson), Tičina Arnold (Tina Batler) i Bet Bers (Džema Džonson).

BONUS VIDEO OKRUŽEN MRTVIMA 11. sezona (B) USKORO samo na FOX-u

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Advertisement