Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Otkrivamo: Evo kada TAJNE VINOVE LOZE 2 stižu na male ekrane! (FOTO)

Otkrijte datum premijere i pogledajte nove fotografije iz druge sezone!

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze definitivno je serija od čijeg se nastavka, odnosno druge sezone mnogo očekuje, a čijih 36 novih epizoda gledaoci željno iščekuju. Kao što je poznato, od 31. januara radnim danima od ponedeljka do četvrtka u terminu od 21.00 na kanalu Superstar redovno pratimo reprizu prve sezone popularne melodrame sa elementima trilera nastalu u produkciji Telekoma Srbije i produkcije Met Ro.

Kako FILM i TV ekskluzivno saznaje, nova sezona premijerno će početi sa emitovanjem krajem marta, a za naš portal potvrđeno je da će se emitovanje novih epizoda nadovezati na finale reprize prve sezone. Odnosno drugi ciklus na kanalu Superstar počinje da se emituje po završetku reprize prvog.

Tajne vinove loze 2 (3)

Kosta i Ruža

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u novom pravcu. Budući da će nove epizode obilovati “flešbekovima”, imaćemo priliku da saznamo mnogo više od Verinoj porodici. Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Vera će praviti novo vino, zbog čega ćemo gledati i glumicu Radu Đuričin u ulozi hemičarke koja će joj pomagati da pronađe savršenu formulu.

Upoznaćemo i Tadiju – Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

Tajne vinove loze 2 (4)

Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić.

Idejni tvorac i producent Dejan Karaklajić otkrio je da će u nastavku biti više drame:

– Ima nekoliko tokova priče. To su Vuk i Vera, njihova odnos, njihova ljubav, problemi sa vinom, pravljenje vina, neke druge lične drame porodice Tomović, neke druge drame porodice Smiljanić i još niz tokova. Svašta se dešava. U ovoj sezoni ima više dešavanja nego u prvoj.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Met Ro/Telekom

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement