Connect with us

Domaće serije

Zvezda serije UBICE MOG OCA karijeru započeo kao KLINAC u filmu TRI PALME ZA DVE BITANGE I RIBICU

Na setu sve NERVIRAO! Evo o kome je reč!

Published

on

marko janketic (2)

Ubice mog oca bliže se velikom finalu 5. sezone. Ovog vikenda na kratko se rastajemo sa Aleksandrom i Mirkom, uz veliko iznenađenje koje nas čeka u poslednjoj epizodi. Osim što će Jakovljević konačno saznati ko je ubio njegovog oca, najavljen je i povratak lika koji će celu radnju povesti u nekom drugom pravcu.

Ipak, ovog puta vraćamo se u prošlost zbog nekoga drugog. Za promenu, nećemo čeprkati po prošlosti inspektora Jakovljevića, već ćemo se vratiti u Mirkovu, odnosno u mladost glumca Marka Janketića, koji nam je dočarao lik Acine desne ruke.

Iako je Marko danas jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije za kojim su velike i značajne uloge u domaćim filmovima i serijama, da će biti velika zvezda znalo se još od njegovih malih nogu. Iako to malo ljudi zna, ali Marko je prve korake u svetu domaće kinematografije napravio u kultnom filmu „Tri palme za dve bitange i ribicu„.

– Bio je to diplomski film Raše Andrića. Imao sam priliku da igram sa Žikom Todorovićem, Dubravkom Mijatović, Mandom, Goricom Popović… Bili su to sve veliki glumci, i to je za mene bilo jako važno i uzbudljivo. Ali sećam se da sam bio jako nemiran i da sam im jako išao na živce, ali su me trpeli, čuvali, voleli. Bila je to jedna lepa igra za mene – poručuje Marko Janketić, prisećajući se svoje prve uloge u filmu.

marko janketic

Neke od najznačajnihih uloga su mu u Bićemo prvaci sveta, Spomenik Majklu Džeksonu, Beli, beli svet, Praktični vodič kroz Beograd, Krugovi, S/Kidanje, Bez stepenika, Kutija, Otadžbina, ali i predstavama Naši sinovi, Mali mi je ovaj grob, Bašte sljezove boje, Tartif, Derviš i smrt, Šuma, Prljave ruke, Srce jednog boksera

Ipak, najviše smo ga zavoli u seriji „Ubice mog oca“ gde tumači ulogu inspektora Mirka Pavlovića, omiljenog kolege Aleksandra Jakovljevića

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Hype TV

Advertisement