Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 111. epizoda: Spasa otkriva Bojanu VELIKU TAJNU! Evo i KOJU!

Hoće li Jelisaveta pristati na DNK test?

Published

on

Kolo sreće 161

Kolo sreće 111. epizoda koja se na programu TV Prva emituje u četvrtak 10. februara od 21.00 Jelisaveti, ali i Bojanu i Spasi će doneti veliko otrežnjenje.

I pored toga što i Bojan i Spasa misle da je to jedino rešenje, Jelisaveta kategorički odbija da se podvrgne DNK analizi. Dok zajedno ispijaju pivo, Spasa poverava Bojanu da nije siguran da bi uopšte voleo da je on otac deteta.

Pobesneli Andrija dolazi u mesnu zajednicu i odmah počinje da preispituje Terezu zbog čega se ne javlja na telefon.

Silvija i Kosta ne pronalaze zajednički jezik, pa mu ona predlaže da završe započeti posao, a da onda svako nastavi svojim putem.

Nakon potpisivanja ugovora za donaciju od 600 hiljada evra za siromašne, Mara je spremna da prisutnima saopšti svoju odluku o tome ko će biti članovi upravnog odbora. ​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 111. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement