Connect with us

Intervjui

Nataša Drakulić za FILM I TV o seriji BUNAR i novim sezonama hitova UBICE MOG OCA i PEVAČICA

Evo kada nas očekuju tri velike premijere!

Published

on

Nataša Drakulić

Nataša Drakulić kao autor najgledanijih domaćih serija, ne samo što je obeležila prethodnu TV godinu na našim malim ekranima, već je rešila da nam ni ove godine ne ostavi previše slobodnog vremena. Proslavljena scenaristkinja uskoro počinje sa radom na dve nove sezone serija „Ubice mog oca“ i „Pevačica„, a na jesen nas očekuje i premijera njene najnovije serije „Bunar„. Takođe, uskoro gledamo i novu sezonu „Državnog službenika„, serije na kojoj je Nataša, takođe, ostavila snažan pečat. Ipak, pre svega toga sledi veliko finale petog ciklusa „Ubica„, a Nataša nam otkriva šta Aleksandra čeka u poslednjoj epizodi. Šta možemo da očekujemo od velikog finala? Hoće li prošlost konačno isplivati na videlo?

– Hoće. Bolna je prošlost. Obeležila je trajno Aleksandrov život i teško mu je da se otrgne od nje. Ima takvih života kad jednostavno ne možete napred dok ne oprostite nekad sebi ali i drugima – poručuje na početku razgovora Nataša Drakulić, najavivši finale koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Znamo da ste već u bar pet novih projekata, ali da li ste uspeli malo da oslušnete reakcije publike na petu sezonu “Ubica”? Kako ste zadovoljni?

– Pratim reakcije, naravno, i prezadovoljna sam. Tema je velika i važna i drago mi je ako smo pomogli bar jednom mladom čoveku da se trgne. Nije lako biti mlad danas, vreme se promenilo. Mladi su izloženi raznim uticajima, a nasilje raste. Sjajni mladi glumci dali su nemerljiv doprinos ovoj sezoni i nastavljam da ih pratim dalje.

Pauza između prethodna dva ciklusa bila je malo duža. Hoće li nam šesta sezona stići nešto ranije? Kako napreduju pripreme, kad očekujete očekujete početak snimanja? Možete li nam otkriti bar toliko o radnji da poželimo da je premijera već sutra, a da nam, ipak, ne otkrijete NIŠTA.

Ubice-mog-oca-5-sezona-poslednja-epizoda

– I nama je nedostajalo snimanje, navikli smo se na taj letnji ritam, ali je korona sve promenila. Počinjemo snimanje početkom marta i ako sve bude u redu i ostnemo živi i zdravi, nadam se emitovanju do kraja godine. Radnju naravno ne mogu da vam otkrijem, ali tema je bila vrlo inspirativna. Trenutno se određuju lokacije, radi kasting i jedva čekam da upoznam „nove“ likove.

Kako napredujete sa “Pevačicom”? Kakva nas iznenađenja očekuju sa ovom serijom?

– Jako volim projekat „Pevačica“. Najviše zbog prve saradnje sa Nikolom Rakočevićem koga sam pratila kroz njegovo studiranje od prvog dana, kao i sa Milošem Timotijevićem. Mislim da je i Milici to bilo veliko iskustvo. Taj svet magije sam po sebi je zanimljiv i intrigantan. Možete da verujete ili ne, ali ne postoji osoba koju ne zanima da malo „zaviri“ u ono buduće. Mi zavirujemo u nastavku i u ono prošlo.

Predstoji nam i “Bunar”, deluje da ćemo vašom “krivicom” veći deo ove godine provesti pred malim ekranom.Da li već postoje okvirni planovi za drugu sezonu? Šta nas još očekuje iz vaše radionice? Sigurni smo da već birate “sastojke” za neki novi TV specijalitet.

– Drago mi je zbog serije „Bunar“ najviše zbog Igora Đorđevića koji se rodio kao veliki pisac koji itekako obećava i ta priča brilijantno osvetljava čovekovu svakodnevnu potragu za smislom. Nema nikoga da jednoga dana nije ustao i zapitao se čemu sve ovo kad će život ionako proći. Ali negde u tome je i čar svega jer znaš da nemaš mnogo vremena. Ljudski je i dozvoliti sebi strah i zastati dok se energija ne promeni. Ima mnogo potencijala i prostora za nastavak ali sve je na kolegi piscu i apsolutno fenomenalnom glumcu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement