Connect with us

Domaće serije

Dragana Mićalović snima NOVU SERIJU! IGRA SUDBINE dobija OZBILJNU KONKURENCIJU!

Otkrijte SVE o novoj seriji Dragane Mićalović!

Published

on

Dragana Mićalović tokom poslednje dve nedelje tema je broj 1 kada je reč o svetu domaćih serija, budući da je napustila najgledaniju, i verovatno najpopularniju, čuveni hit „Igra sudbine„. Lepa i talentovana glumica koja je zahvaljujući Uni Hristić osvojila publiku i stekla armiju obožavalaca, kako otkriva, trenutno snima novu seriju, koja će se emitovati na jednoj nacionalnoj televiziji. Iako, gostujući u emisiji kod Boška Jakovljevića nije smela da otkrije koja produkcija stoji iza serije i kojom temom će se baviti, s obzirom na to da je u razgovoru pomenuto da će ta serija biti mnogo gledanija od „Igre sudbine“ slutimo da je reč o još jednoj telenoveli.

Kako pouzdano znamo da Smart produkcija, koja potpisuje prve dve sezone serije „Igra sudbine“ trenutno snima dva nova projekta, verujemo da je jedan od njih baš serija u kojoj će glumiti Dragana Mićalović, a verovatno i Iva Štrljić, koja je takođe nedugo po napuštanju „Igre sudbine“ počela sa radom na novoj seriji.

Iz Smart produkcije sa velikim oduševljenjem najavljuju novi projekat, koji će, kako kažu, biti nešto potpuno drugačije, a svi koji su voleli „Igru sudbine“ novu seriju će obožavati!

Inače, Dragana Mićalović je napokon progovorila o tome zašto je stvarno napustila „Igru sudbine“ i time je stavila tačku na nagađanja koja traju već nedeljama.

– U vreme kada je saopšteno da „Igra sudbine“ neće imati nastavak, potpisala sam ugovor za novi projekat. Kada su javili da će, ipak, biti treće sezone, bilo je kasno, jer sam prihvatila novi posao i jednostavno nisam mogla da odustanem od toga. „Igru sudbine“ ću pamtiti po Uni, divnom odnosu sa Stevanom Pialeom, kao i sa svim drugim divnim kolegama, a to u kom pravcu je dalje otišla priča sa Unom, to mišljenje zadržala bih za sebe – rekla je Dragana Mićalović, poručivši svim svojim obožavaocima da je ona dobro i zdrava, i da nemaju razlog za brigu, što je najvažnije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/K1

 

Advertisement