Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ada izbacuje Luku NA ULICU? Luka postao BESKUĆNIK! (FOTO)

Kolo sreće za Luku Kanačkog se zavrtelo u pogrešnom smeru!

Published

on

Igra sudbine Luka

Igra sudbine ne prestaje da nas zasipa šokovima. Prvo su Luka i Una jedno drugom rekli zbogom. Zatim su Nada i Strahinja odlučili da se razvedu. Ada i Ivan su se posvađali. Ni Aleksi i Mili ne cvetaju ruže, a Gala i Oleg nam deluju kao plećenici poslati da ih razdvoje. Na kraju su i Žaklina i Vid došli u problem zbog njegove ljubomore.

Sve u svemu nišpta dobro ne može se naslutiti iz epizoda koje nam slede. Turbulencijama se ne vidi kraj, a sve je dodatno zabiberio Aleksa svojom ponudom Zaviši da za novac ostavi Nadu.

I kao da obožavaoci nisu imali dovoljno muka, glumac Stevan Piale uzburkao je strasti strahove dodatno fotografijama koje je objavio na svom instagram profilu. Zarastao u bradu i obučen kao beskućnik sve je zabrinuo. Da li to Luki slede još gori dani nego do sada? Ili se Stevan Piale sprema za novu ulogu?

Sve je moguće. Budući da je Žarko Jokanović u trećoj sezoni kolo sreće „Igre sudbine“ zavrtio svom snagom, sasvim je moguće da će će i jadnog Luku zadesiti teška sudbina te će iz bogatstva, svile i kadife porodice Kanački, na kraju završiti na ulici.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement