Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 115. epizoda: Jelisaveta pristaje na DNK TEST! Čije je dete?

Silvija baca Kostu na kolena jednim potezom

Published

on

Kolo sreće 168

Kolo sreće 115. epizoda koja se emituje u sredu, 16. februara od 21.00 na TV Prva doneće velika iznenađenja za Kostu, ali i za Drinu. Trifun ne odustaje od svojih zamisli.

Posle razgovora sa Bojanom, Jelisaveta je pristala da se svi troje podvrgnu DNK testiranju. Kakvo iznenađenje će ovaj test doneti za Jelisavetu, Bojana i Spasu?

Jednom fotografijom, Silvija dovodi Kostu do emotivnog rastrojstva. Mara poziva Trifuna u kuću. Nakon kraćeg razgovora daje mu ponudu, ako je ne prihvati, bolje da se odmah vrati u Nemačku. Ali, njemu ne pada na pamet da igra onako kako su Mara i Drina zamislile. Uprkos svemu što je čuo i svim savetima koje je dobio, Viktor i dalje ne odustaje od ideje da ocu sve saspe u lice. Tereza je van sebe zbog činjenice da je Biljana ponovo pretrpela nasilje u porodici.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 115. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement