Connect with us

Domaće serije

Jana Milić Ilić otkriva DRININU NAJVEĆU TAJNU i hoće li KOLO SREĆE dobiti DRUGU SEZONU!

Snimanja prvog ciklusa bliže se kraju

Published

on

Kolo sreće 113

Kolo sreće serija je koja se emituje svakog radnog dana na TV Prva od 21.00 i vodi nas u uzbudljive palanačke priče podno Kosmaja u zelenilom okruženom Sopotu. Raketići se bore sa svim životnim nedaćama i onima koji žele da se domognu Marinog bogatstva i težak život učine još težim, ali ova topla priča na najlepši način nam doačarava otpornost srpskog običnog čoveka na sve muke koje život sa sobom nosi. Lepeza živopisnih likova postala je još bogatija nakon što se ekipi u roli poštara Brke pridružio Milorad Damjanović i dodatno ubrzao „Kolo sreće“.

A upravo sa njim, naša omiljena junakinja Drina, koju je genijalno dočarala glumica Jana Milić Ilić (skoro pa se može reći da joj je ovo i najbolja uloga u karijeri), popela se na novi stepenik sa kog će, nadamo se, lakše obgrliti svog Brkana i umiriti svoje inače nikada mirno srce.

U intervjuu za TV Novosti Jana je otkrila da je Drina jedna od njenih omiljenih junakinja, ali i u kome je našla inspiraciju za ovu drčnu služavku.

– Drina je čestita, moralna žena, možda brzopleta i oštra na jeziku, ali je prikaz pravog prijatelja. Dugo mi se nije dogodila tako divna uloga, osvojila mi je srce, a u nju sam unela i dašak mog kraja. Veoma sam ponosna na to. Kada smo se bavili njenim poreklom, svrstali smo je u moju rodnu Župu, u Župski Aleksandrovac, a inspiracija mi je bila moja baka Jovanka koja je bila tatina mama. Ona je bila žena čistog srca, kao Drina – što na umu, to na drumu, uvek je govorila ono što misli i štitila one koje voli. Šta god budem radila dalje, mislim da će Drina u mojoj karijeri ostati kao pečat – poručuje Jana i otkriva da je u pregovorima za tri nova projekta, kao i da se snimanje serije „Kolo sreće“ uskoro završava. A hoće li biti druge sezone?

– Kraj prve sezone veoma je uzbudljiv. Ne znam hoće li se snimati drugi ciklus. Uvek postoji mogućnost, ali to zavisi od Prve TV – kaže lepa glumica koja je trenutno potpuno fokusirana na poslednje snimajuće dane „Kola sreće“ te na setu provodi i po 12 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement