Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 138. epizoda: KONAČNO! Tereza NAPUŠTA ANDRIJU!

Osim ako ga NEKO ne pokvari!

Published

on

Kolo sreće 138. epizoda koja je na programu TV Prva u ponedeljak, 21. marta od 21.00 na TV Prva donosi nam jedno sjajno iznenađenje. Osim ako ga neko ne pokvari.

Zaljubljena do ušiju, Drina moli Maru da joj dozvoli da đuvegiju ugosti kod nje u kući. Nakon oslobađanja, unezvereni Momčilo saopštava Zori da mu Petar preti na najgori mogući način – preko Gordane. Sada su oboje zabrinuti i za Gocin život, zato Momčilo odlazi kod Drine i moli je da joj javi ako primeti da se bilo šta čudno dešava u kući. Radojica dolazi u posetu Dari, ako ne odvoji vreme za njega pre nego što ode iz sela, obećava joj da će otići kod Dušana… Tereza je spakovana, a Ognjen joj pomaže da se ne predomisli. Ali sa Andrijom se ne može lako izaći na kraj…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 138. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement