Connect with us

Serije

OKRUŽEN MRTVIMA – Drugi deo 11. sezone stiže na kanal FOX! Finale sve bliže!

Posle finala stiže nova premijera

Published

on

Okružen mrtvima 11b

Rastanak se polako bliži. Od 21. februara na FOX kanalu (ponedeljkom u 22.55) počinje da se prikazuje 16 novih epizoda postapokaliptične zombi sage “Okružen mrtvima”, nagrađene sa dva Emija. Reč je o drugom delu finalnog ciklusa koji će nas pripremiti za rasplet decenijske borbe za opstanak šačice preživelih u svetu kojim vladaju haos i živi mrtvaci.

Na samom kraju tunela naše junake umesto svetla čeka nova raskrsnica. Jedan put vodi ka Žeteocima, novoj pošasti sveta u kom su živi često najbolji dokaz poslovice da je čovek čoveku vuk. Na drugom kraju je naizgled organizovana zajednica “Komonvelt”, čiji se totalitarizam graniči sa paranoidnom šizofrenijom, a predvodi je dama sablasnog osmeha Pamela Milton. Kao i na svakoj raskrsnici, junaci serije “Okružen mrtvima” će odabrati put kojim će krenuti dalje u neizvesnu budućnost. Većina polazi u poteru za Žeteocima, dok se Judžin i njegova ekipa pridružuju Komonveltu.

Neka od pitanja na koje gledaoci u novih 16 epizoda očekuju odgovor jesu da li će se Negan i Megi napokon obračunati i ko će od njih dvoje preživeti taj sukob, šta novi svet donosi za Derila i Kerol, hoće li se Rik Grajms na kraju, ipak, pojaviti, makar da se oprosti od armije fanova širom sveta. Sasvim je moguće da ćemo na neke od ovih odgovora morati da pričekamo još malo, jer predstojećih 16 nisu i poslednje epizode 11. sezone serije “Okružen mrtvima”.

Nakon ovog “bloka” očekuje nas još jedna pauza, a zatim će uslediti veliko šestodelno finale koje će biti i poslednje zbogom svetu čiji smo deo bili 12 godina.

Scenarista i producent serijala Skot Gimpl povodom predstojećeg finala poručio je da će “Okružen mrtvima” živeti i posle kraja, jer u narednih 10 godina stižu novi filmovi, spinofovi i serije inspirisane “Okružen mrtvima” univerzumom.

„Ono što je jasno jeste to da se u ovoj seriji nije govorilo o smrti, već o životu. Tu priču napravio je strastveni glumački sastav scenarista, producenata i ekipe, koji su oživeli viziju koju je Robert Kirkman izneo u briljantnom stripu – uz podršku najboljih fanova na svetu. Pred nama je veliko finale, ali posle njega uslediće nove premijere. Evolucija dolazi. “Okružen mrtvima” živi – poručio je Gimpl.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement