Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Sandra Bugarski OTKRIVA: Hoće li se Tića i Pančeta VENČATI? I KADA!

Tića i Pančeta su jedini par čija je ljubav opstala u novoj sezoni

Published

on

Igra sudbine Tića Pančeta

Igra sudbine kao što smo videli, do sada je donela ljubavnih brodoloma, što bi se reklo – za izvoz. Ipak, nije sve tako crno. Jedan par, u stvari – jedini par koji je preživeo buru i u trećoj sezoni učvrstio svoju vezu jesu Tića i Pančeta. Ljubav ovo dvoje stabilnija je nego ikad. I to pre svega zahvaljujući Pančetinoj brutalnoj odlučnosti da živote svih svojih najbližih i najdražih drži pod strogom kontrolom.

U taj privilegovani klub spada i Tića koji je napokon lavici bez premca priznao svoja osećanja, a zatim i učinio nemoguće – otopio njeno arktičkim ledom okovano srce. I vredelo je. Doduše, Pančeta ima tendenciju ka prezaštićivanju svojih najdražih, pa i ne čudi što se Tića ponekad oseća kao pacijent pod najstrožim nadzorom. Ipak, drago nam je da je bar jedan par uspeo da se izbori u teškim vremenima koja su sustigla junake serije „Igra sudbine“.

Ono što sada sve zanima jeste hoće li ova ljubav u trećoj sezoni biti krunisana i brakom? Odgovor na to pitanje daje glumica Sandra Bugarski.

– Ljubav Tiće i Pančete je slojevita i delikatna. U početku smo gledali Lenjina koji je potajno zaljubljen, a ona ga ne registruje, a onda se od jednog momenta sagledava njihova bliskost koja datira od mnogo ranije. Pratimo teške i bolne trenutke za oboje i vidimo da su oni jedno drugom uteha i spas. Od momenta kad se Pančeta uplaši da je Tića životno ugrožen ona se vraća na fabričko podešavanje i u tom trenutku se dešava jedna fina romansa. U trećoj sezoni je razlika u tome što oni žive zajedno, a da li će doći do braka… ja ne znam – poručila je Sandra u intervjuu za Blicov TV dodatak, ostavivši gledaocima popularne sapunice da razmišljaju o ihodu Tićine i Pančetine ljubavi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Super TV

 

Advertisement