Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 117. epizoda: Petar i Elena hoće da otpuste Nebojšu! A evo i ZAŠTO!

Da li će Nebojša popustiti sa živcima?

Published

on

Kolo sreće 117. epizoda koja je na programu u petak 18. februara od 21.00 na TV Prva priprema veliki obrt za Nebojšu. Hoće li stvari izmaći kontroli?

U želji da iznenadi Zoru, Petar stiže u ambulantu i zatiče scenu. Biljanu ponovo maltretira otac, a posle upozorenja, Petar nasrće na njega i počinje da ga bije. Dok devojčica šokirano gleda premlaćivanje svog mučitelja, majka je još jednom optužuje da je ona kriva za haos koji je nastao.

Nakon što ih je obe zaprosio, Boža objašnjava Simoni i Danici šta je poliamorija. Petar i Elena više nisu sigurni da li je Nebojša bio pravi izbor za prljavi posao koji obavljaju. Brinu se – „šta ako odlepi“?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 117. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement