Connect with us

Sadržaj epizoda

Područje bez signala 2. epizoda: Ko je podmetnuo požar u fabrici?

U nedelju, 20. februara, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Podrucje-bez-signala-2-epizoda

Područje bez signala 2. epizoda: U drugoj epizodi serije, koja nosi naziv “Nikola”, Nikola u Nuštinu pokušava da se prilagodi ulozi u kojoj se sasvim neočekivano našao: Oleg je otišao da sređuje kredite u Zagrebu, a njega je proglasio direktorom i ostavio s radnicima novootvorene fabrike nad kojima nema nikakav autoritet.

Iako nesiguran i često nespretan, Nikola stiče sve više poznanstava i poverenja, ali i neprijatelje. Janda, harizmatični inženjer, pomaže mu da se snađe i vodi čvrsto rad u fabrici.

Čišćenje i obnova napreduju, kafić pored fabrike se otvara i u njega čak počnu da dolaze meštanke od kojih je Nikoli najzanimljivija Šeila.

Podmetnuti požar u fabrici pokaže da ova renesansa ne odgovara baš svima u mestu.

U seriji “Područje bez signala” uloge igraju: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)…

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement