Connect with us

Sadržaj epizoda

Blok 27 epizoda 2: Inspektorka Sonja krije VELIKU TAJNU! Evo o čemu je REČ!

Kuda će Milicu odvesti tragovi iz Milutinovog stana?

Published

on

Blok 27 epizoda 2

Blok 27 epizoda 2 biće emitovana u nedelju 20. februara od 21.00 ekskluzivno na kanalu Superstar TV. Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.

Zaplet ove uzbudljive priče počinje kada Milica, odvažna četrnaestogodišnjakinja reši da pronađe svog brata blizanca, koji je bez objašnjenja nestao. Srećom po Milicu, tu su njeni prijatelji i vršnjaci, Darko i Bogdan, koji su spremni da joj pomognu u opasnoj avanturi u koju se upustila. Njih troje će se udužiti kako bi otkrili najveću misteriju Novog Beograda – zašto ne postoji blok 27?

U drugoj epizodi policijska istraga je spora i kaska za istragom koju sprovode Milica, Bogdan i Darko. Milica i njeni drugari se vode neobičnim otkrićima, predmetima koje su pronašli kada su krišom upali u stan loklanog čudaka Milutina. Milutin je kod sebe imao i patike koje je Rastko nosio u noći nestanka. Darko se ne snalazi najbolje u kriminalnom miljeu. Milica i Bogdan nastavljaju sa svojom istragom, a čudna dešavanja u novobeogradskim blokovima podsećaju inspektorku Sonju na niz misterioznih, nikada razjašnjenih nestanaka dece.

 

Blok 27 epizoda 2: Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

Izvor Film i TV

 

Advertisement