Connect with us

Serije

SPECIJALIZANT: Premijerna, 5. sezona SAMO na kanalu FOX LIFE (VIDEO)

Od 22. februara, utorkom u 22.00

Published

on

Specijalizant-5-sezona

Od Ejmi Holden Džouns, scenaristkinje filmova o jednom od najpoznatijih pasa sa velikog platna, legendarnom “Betovenu”, stiže peta sezona medicinskog serijala Specijalizant, koji osim kao scenarista, Džounsova potpisuje i kao izvršni producent.

Najnovijih 11 epizoda, koje premijerno stižu na kanal FOX Life od 22. februara (utorkom u 22.00) gledaocima dočaravaju heroizam lekara i bolničkog osoblja svakodnevno suočenog sa izazovima koji ih dovode na ivicu fizičke i psihičke izdržljivosti. Provokativna drama prati doktore i medicinske sestre bolnice “Čestejn” dok se bore za živote svojih pacijenata. U nastavku ulog postaje veći, dok se zaposleni hvataju u koštac sa korupcijom u zdravstvenom sistemu.

Istraga ih vodi pravo do njihovog partnera. Bolnica u kojoj rade je “načeta” iznutra. Najteža borba je ona koju moraš voditi protiv sebe, a lekari znaju najbolje šta znači kad u organizmu počne da raste bolest koju morate saseći u korenu. Nažalost, lakog načina za to nema. Dijagnoza je loša. Hoće li “Čestejn” preživeti? Otkrićemo od 22. februara u novim epizodama “Specijalizant”.

Glavne uloge u seriji “Specijalizant” igraju: Met Zukri (Konrad Hokins), Emili Van Kamp (Nikolet Nevin), Maniš Dajal (Devon Praveš), Džejn Livs (Kit Vos), Džesika Lukas (Bili Saton), Anuja Joši (Lila Devi), Malkolm Džamal Vorner (Ej Džej Ostin) i Brus Grinvud (Randolf Bel).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement