Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 435. epizoda: ŠOK! Aleksa napada Nadu i govori joj da je PROSTAKUŠA! Evo i ZAŠTO!

Mila izbegava Olega…

Published

on

Igra sudbine Nada

Igra sudbine 435. epizoda  koja nas očekuje u utorak, 22. februara od 20.00 na TV Prva doneće nam pun kofer svađa do te mere da se ne zna ko će kome reći gore stvari. Ali, da krenemo redom!

Direktor televizije se sastaje sa Nikšom i saopštava mu da je najbolja ponuda već prihvaćena. Međutim, Nikša na sve načine pokušava da ga odvrati od ideje da televiziju proda Adi Kanački.

Aleksa konačno ulazi u klinč sa Nadom, pitajući se kada je postala takva prostakuša.

Nakon što se po firmi proširila priča da Mila vara Aleksu sa Olegom, ona je odlučila da ga ignoriše. Oleg joj je predložio da zajedno pregledaju dokumentaciju za fondaciju, ali Mila ga odbija. Una tera Luku iz vrtića, jer on uporno hoće da priča o njenoj trudnoći, što njoj očigledno smeta.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 434. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement