Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Stevan Piale PRVI PUT otvoreno PRIZNAO! Evo šta ga NAJVIŠE nervira kod UNE!

Nisu brkovi i brada!

Published

on

Igra sudbine Luka Una (6)

Stevan Piale jedna je je od najprepoznatljivijih zvezda telenovele Igra sudbine koja već dve godine obara sve rekorde gledanosti. Njenog Luka Kanački prošao je kroz mnoge životne faze. Od toga da je bio Ožegović, u ljubavi sa Sofijom, pa u vezi sa Žaklinom, od svih najduže sa Unom, onda u pauzi između dve sezone sa ko zna koliko devojaka, da bi sada njegovo srce osvojila još jedna Una. Ovog puta, to je Una Zvrk. Mada, ni Sara Berger još nije ispala iz konkurencije.

Ipak, srce Stevana Pialea pre svih ovih Una osvojila je jedna druga Una. Njegova supruga, sa kojom je u braku već dve godine, a sa kojom ima i ćerkicu Rosu. Mladi bračni par uživa u prvim i najslađim godinama zajednice i zajedničkog odgajanja ćerkice koja, kako kažu, izrasta u jednu karakternu devojčicu koja dobro zna šta želi.

Ipak, kao i u svakoj zajednici, i Stevan i Una imaju nekih stvari koje im smetaju jednom kod drugog.

– Za početak, to je moja aljkavost – priznala je Una u emisiji „Praktična žena“ na Prvoj, dodajući da to Stevana ponekad izluđuje.

– Tri godine joj objašnjavam da kašičicu za vađenje meda treba posle upotrebe da opere i vrati na mesto. I tri godine je ona ostavlja neopranu gde stigne. Nekad kašičicu zateknem kako stoji uspravno, jer se toliko skorila – uz smeh otkriva Stevan šta je to što mu smeta kod njegove supruge, dok ni ona njemu nije ostala dužna.

– Smeta mi to što mnogo radi, i što često nije tu – iskrena je Una, ali par se složio da savršeno funkcionišu kao porodica iako im nedostaje malo zdravog sna na koji su navikli pre nego što su dobili ćerkicu Rosu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

Ono što je nama zanimljivo jeste to da Stevan u svom životu ima toliko žena koje se zovu Una. Slučajnost ili ne?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement