Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 119. epizoda: Mara izbacuje Jelisavetu iz KUĆE?

Jelisaveta je ovog puta prevršila svaku meru.

Published

on

Kolo sreće 119. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak, 22. februara u 21.00, dodatno će zagrejati situaciju u sirotom Sopotu koji ovoliko kacije nije video od doba Turaka.

Vića je konačno smogao snage i hrabrosti da kaže Radojici da mu je otac. Posle tog susreta, počeće da veruje da zapravo nikada nije trebalo ni da ga traži. Persida nagovara stare prijateljice da se s vremena na vreme okupe u tajnosti i tako probaju da utičnu na to kako će ko da živi u selu. Kada Jelisaveta ponovo napadne Elenu, Mara će morati da reaguje – prestani ovo da radiš!​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 118. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement