Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Konačno poznat TAČAN datum PREMIJERE! Evo KADA počinju nove epizode!

Vreme je za novih 36 epizoda

Published

on

Tajne vinove loze 2 (6)

Tajne vinove loze 2 vraćaja nam se konačno na male ekrane, a sada je napokon poznat i datum premijere. Budući da je potvrđeno da će emitovanje druge sezone početi odmah po završetku prikazivanja reprize prvih 36 epizoda, jednostavnom raačunicom lako se može doći do datuma premijere druge sezone.

Poslednja epizoda prog serijala prikazaće se u utorak 22. marta, što bi trebalo da znači da je premijera serije “Tajne vinove loze 2” zakazana za sredu 23. mart. Naravno, kako retko koja velika premijera počinje u sred nedelje, postoji mogućnost da će emitter sačekati ponedeljak 28. mart da otpočne sa prikazivanjem novih 36 epizoda, ali jedno je sigurno – Tajne vinove loze 2 počinju sa emitovanjem u poslednjih 7 dana marta.

Premijera je ili 23. ili 28. marta.

Novih 36 epizoda vode nas u nastavak priče o sukobu Tomovića i Smiljanića. Kao i onome što spaja ove dve porodice. Duboko i daleko u njihovoj prošlosti.

Kao što smo već pisali druga sezona prvenstveno će se baviti romansom Vuka i Vere. Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica. Dragana Mićalović kao Verina majka već nas je raspametila. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo) prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju će nam u seriji dočarati Vanja Milačić.

Međutim, biće zanimljivo i u domu Smiljanića. Biće it u vremenskih putovanja. Videćemo Verine roditelje. Kao što smo već pisali, Verinu majku glumi Dragana Mićalović, dok će ulogu Verinog oca u mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić.

A kako Verina majka izgleda u mladosti PROČITAJTE OVDE.

Kako saznajemo, u novoj sezoni biće mnogo više flešbekova iz mladosti Tomovića, pa ćemo se mnogo družiti sa Vukom, Zoranom i Anitom kada su bili klinci.

Foto Met Ro/Telekom

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement