Connect with us

Domaće serije

JUŽNI VETAR 2 serija dobija pojačanje PRAVO iz HOLIVUDA! Stiže zvezda hita LE CASA DE PAPEL!

Nećete verovati o kome je reč!

Published

on

Južni vetar 2 (8)

Južni vetar 2 vraća nam se kao serija najverovatnije krajem ove ili početkom naredne godine. Prva klapa za snimanje novih scena koje nismo videli u filmu, a koje će biti deo serije, trebalo bi da padne početkom leta. O tome da će nova sezona biti puna zvučnih imena sa domaće, ali i strane glumačke scene već se zna, a upravo je pristigla vest da je u pregovorima da se pridruži TV hitu Miloša Avramovića i zvezda balkanskog porekla Luka Peroš koji je u svetski popularnoj seriji „La casa de papel“ dočarao lik Jakova Marseja.

– Već nekoliko nedelja traju pregovori sa Lukom. Ako sve bude po planu, uskoro će potpisati ugovor i na leto će početi da snima drugu sezonu „Južnog vetra“ – otkriva dobro obavešten izvor za Informer i objašnjava koga će Peroš glumiti u „Južnom vetru“:

– Igraće Maraševog i Baćinog poslovnog partnera iz inostranstva. Uloga mu je baš zanimljiva i upečatljiva, poručuje sagovornik istakavši da je Luka bio oduševljen kada su ga pozvali da igra u trenutno najpopularnijoj srpskoj seriji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Informer

Advertisement