Connect with us

Sadržaj epizoda

Područje bez signala 4. epizoda: Hoće li Regan zatvoriti fabriku?

U nedelju, 27. februara, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Podrucje-bez-signala-4-epizoda

Područje bez signala 4. epizoda: U četvrtoj epizodi, koja nosi naziv “Janda”, vest o obnovljenoj fabrici se širi, pa tako i novinari dođu da bi pisali o samoorganizaciji koju su radnici uveli u fabriku.

Oleg, uplašen da će novinari otkriti sumnjivo poreklo naručioca turbine, traži u Nikoli saveznika i priznaje mu da je ovaj posao jednokratan i da će nakon isporuke prve turbine zatvoriti fabriku.

Nikola je besan na njega i očajan. Iako lokalni moćnik Ragan radi sve što može da onemogući rad fabrike, Janda i ekipa ozbiljno napreduju u proizvodnji turbine.

Celo mesto je oživelo, Janda ima sve razloge za zadovoljstvo, a kada mu iz Švedske ćerka javi da je postao deda, zadovoljstvo prelazi u sreću i slavlje. Ali, na kućnom pragu ga dočeka besni Ragan…

U seriji “Područje bez signala” uloge igraju: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)…

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement