Connect with us

Sadržaj epizoda

Područje bez signala 3. epizoda: Upoznajte Šeilu i sve njene tajne

U subotu, 26. februara, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Podrucje-bez-signala-3-epizoda

Područje bez signala 3. epizoda: U trećoj epizodi, koja nosi naziv “Šeila”, Šeila, koja se nedavno vratila u Nuštin nakon karijere kustoskinje u inostranstvu, prva je na fabričkom zgarištu i pomaže da se stvari dovedu u red.

Postaje sve bliža sa Nikolom, a u predahu koji je sama sebi zadala između bivšeg i budućeg života pokušava da učestvuje u nuštinskom životu. Izlazi sa prijateljicama, posećuje tetku Nedu koja razmišlja o prodaji šume, koja je generacijama u porodici, pomaže Jandi koji je već godinama samac jer su mu se žena i ćerkedavno preselile u Švedsku.

Kao i Nikola, i kada je prisutna deluje odsutno, i kada je sa drugima izgleda sama. Iako su oboje pomireni sa svojim samoćama, jednostavno i prirodno uplovljavaju u vezu.

U seriji “Područje bez signala” uloge igraju: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)…

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement