Connect with us

TV

MATEA MILOSAVLJEVIĆ zbog Sofije završila KOD PSIHOLOGA! Ovo IPAK niko nije OČEKIVAO…

Uloga zločeste manekenke bacila je na teške muke…

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Subarevic-Igra-sudbine

Matea Milosavljević, poznatija po ulozi Sofije Šubarević, ozbiljno se pripremala za nastavak treće sezone serije “Igra sudbine”. Zbog toga je odlučila da ode kod psihologa kako bi mogla da se u potpunosti preda ulozi. Njen lik prolazi kroz ozbiljan psihički poremećaj, a ona je rešila da ga dočara što bolje.

– Matea je rešila da ode kod psihologa kako bi mogla što bolje da se posveti ulozi. Sama je to odlučila i detaljno sa stručnim licem ispritala poremećaj koji navodno ima u seriji. Želi da dočara svoj lik na što uverljiviji način, što, veruje, uopšte nije lako. Generalno, kad glumci imaju neke zahtevnije uloge, moraju potpuno da uđu u karakter i sam problema tog lika koji tumače. Mnogo novih stvari je saznala, a sada se trudi da publici dočara ulogu Sofije koja ima zdravstveni problema, nastao od trauma iz prošlosti. Saznala je od psihologa da mnoge devojke i žene imaju ozbiljne traume koje potiskuju, a zbog kojih na kraju dođe do ozbiljnog psihičkog problema – rekao je izvor blizak glumici, za „Svet“, a i ona se osvrnula na svoju ulogu.

– Sofija i ja nemamo ništa zajedničko i utoliko je bilo zanimljivo igrati takav lik. Izazovno je bilo ubaciti se u ulogu Sofijinog života. Svako od nas je rezultat sopstvenog iskustva, a ova serija govori baš o šarenilu života, njegovoj nepredvidivosti – izjavila je Matea i dodala šta gledaoci mogu da očekuju od njene uloge u nastavku:

– Ako mislite da se Sofija promenila, ne nadajte se previše – bila je kratka glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement