Connect with us

Domaće serije

Blok 27 Šta nas očekuje u nastavku serije: Mali Rajko dolazi PO NOVU ŽRTVU! Evo i KOGA! (VIDEO)

Sonja i Milica kreću u lov na Blok 27!

Published

on

Blok 27 (7)

Blok 27 3. i 4. epizoda vraća nam se ovog vikenda sa dve nove epizode. U subotu i nedelju 27. i 28. februara pogledaćemo 3. i 4. epizodu. Kao što smo videli, Rastko je nestao u podrumu zgrade u kojoj živi. Misterija tu tek počinje. Za policiju, glavni osumnjičeni je skitalica Milutin. Međutim, za Rastkovu sestru, ali i za Milicu, one ne može biti krivac. Njih dve znaju da se iza svega krije neko ili nešto drugo.

Na kraju druge epizode policija je pronašla leš. Ko je dete pronađeno kako pluta u vodi? I zašto je forenzičar u narednoj epizodi ukazao na to da u telu preminulog nema vitamina D. Kao što znamo vitamin D ljudi upijaju pretežno iz sunčeve energije. Da li to znači da je pronađeni davljenik živeo negde gde nema Sunca?

U nastavku Milica i Sonja udružuju snage. Prvi put se pominje misterija Bloka 27. Njih dve zajedničkim snagama kreću u potragu za Rastkom, ali i za Blokom 27.

U međuvremenu i priča o Milutinu dobija svoje obrise. Saznaćemo ko je bio Milutin. Milicin tata je uhapšen. Milica i njena majka u stanju očaja pozivaju maga da im pomogne da pronađu Rastka. Šta će im on otkriti

Ipak, Blok 27 neće ostati nem. Mali Rajko se vraća. Ovog puta kod Bogdanovog dede.

Ne propustite nove epizode serije „Blok 27„.

„Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV

Advertisement