Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Konačno OTKRIVENO! Evo kako su Olja Lević i Milica Tomašević dobile uloge u seriji IGRA SUDBINE!

Iznenadićete se! Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine Mila Nada

Igra sudbine bez Olje Lević i Milice Tomašević kao Mile i Nade danas ne bi bila ista, međutim, njih dve uloge nisu dobile slučajno.

Da su neki mladi glumci sada već pre tri godine znali koliki će hit postati serija Igra sudbine ne sumnjamo da bi red za kasting ove telenovele bio nalik gladijatorskoj areni. Ipak, današnje najveće TV zvezde, a tadašnji glumci mahom na početku karijere odigrali su pravi potez u igri sudbine prihvativši poziv da dođu na izbor za omiljene TV junake miliona gledalaca. I dok se za mnoge uloge zna kako su i kome raspoređene, scenarista serije Žarko Jokanović prvi put je otkrio kako su Olja Lević i Milica Tomašević izabrane za uloge Mile i Nade Galić.

– Milica ima osobinu koju mnogi nemaju. Zapravo, oboje smo takvi. Uvek pozovemo sami ljude da ih pitamo treba li im pomoć kada su u nevolji, ne čekamo da nam je traže. Milica bi otišla peške do Meksika ako će to nekome značiti. Jedna je od retkih glumica koje će preporučiti drugu glumicu za ulogu. A treba znati, na primer, da su Olja Lević i MIlica Tomašević u seriji jer ih Milica preporučila za to mesto – ističe Jokanović, dok Milica kaže da iako nije Ada Kanački, uvek se slaže sa njenim moralnim načelima.

– Nisam lider, nisam jaka žena kao ona, nisam biznismen, nisam tako oštra i isključiva. Zajedničko nam je to što sam pravedna, veliki sam prijatelj, praštam, sažaljiva sam, branim istinu, ne podnosim laži i prevare, kao ni licemerje. Takva sam bila od osnovne škole, to su mi usadili roditelji, a onda sam se i udala za istog takvog čoveka. Ne borim se samo za sebe, već i za bilo kog čoveka, čak i meni nepoznatog, ako prepoznam da zastupa prave vrednosti. A posebno se borim za životinje, što se vidi po mojim nalozima na društvenim mrežama – iskrena je Milica Milša.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/ Story

Advertisement