Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: URGENTNI CENTAR dobio PETU sezonu! A stiže i VELIKO pojačanje! Evo o kome je reč!

Urgentni centar postaje pravi KLAN!

Published

on

Urgentni centar 4

Urgentni centar kultna domaća medicinska serija, kako je to najavio na svom instagram profilu Goran Stamenković, direktor produkcije Emotion koja potpisuje ovaj serijal, dobija i petu sezonu.

Iako su pripreme za snimanje četvrtog ciklusa tek počele, i još nije tačno poznato kada će se emitovati četvrti nastavak, Goran Stamenković je u Instagram storiju najavio da je serija dobila odobrenje za petu sezonu, ali ne samo to. Stamenković je najavio i veliko pojačanje koje stiže u novim epizodama, a to će biti zvezda serije „Klan„, glumac Aleksandar Dimitrijević.

Hoće li čuveni Šok obući doktorski mantil ili ga čeka neka druga rola u popularnoj seriji tek ćemo saznati, ali za sada je sigurno da će „Urgentni centar“ dobiti prijatno osveženje. A hoće li Dimitrijević biti i poslednje novo lice koje ćemo gledati u nastavku serijala, to ćemo otkriti uskoro.

Ono što je za sada potvrđeno jeste to da se u četvrtoj sezoni u standardnoj glumačkoj postavi nalazi i verovatno najveća muška zvezda serijala Ivan Bosiljčić, a prema nekim šuškanjima u nastavku ćemo gledati i najveću žensku zvezdu – Slobodu Mićalović.

Olja Lević, takođe, najverovatnije ostaje u timu „Urgentnog centra“, mada tu odluku tek treba zvanično da donese zbog obaveza koje ima u seriji „Igra sudbine“.

Jedno je sigurno – za oproštaj od ekipe u belom, još je rano! „Urgentni centar“ gledamo bar još dve godine. A šta je sa „Dinastijom“?

SPECIJALIZANT: Od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Advertisement