Connect with us

Domaće serije

Žarko Jokanović otkriva ZAŠTO je IGRA SUDBINE NAJBOLJA domaća serija

I zašto je Milica Milša JEDINA ADA KANAČKI!

Published

on

Igra sudbine (14)

Igra sudbine bez premca i konkurencije već dve godine ne silazi sa pijedestala najgledanije domaće serije u kontinuitetu. Iako sa trećom sezonom nije podišla ukusu publike, činjenica je da gledanost nije opala. I dok se svi pitaju KAKO, Žarko Jokanović u intervjuu za Story otkriva u čemu je tajna uspeha serije „Igra sudbine„.

– Kada nešto pišete morate imate hrabrosti da ne povlađujete ni masama ni kvaziinteligenciji, već da život prikazujete realno, a život je nekad maštovitiji od svakog pisca. Hteo sam da ovom serijom istaknem da svako od nas može da bude bolji, i da život nije samo jedan žanr. Drago mi je što je publika to prepoznala – poručuje Jokanović, dodajući da nikada nije imao sumnju u to ko bi trebalo da glumi glavnu junakinju serije „Igra sudbine“ koju Srbija obožava.

– Znao sam da moja Milica može da bude Ada Kanački, jer takvu vrstu lepote, otmenosti, dobrote, unutrašnje snage, principijelnosti i empatije ona nosi duboko u sebi i čak mislim da je ona više Ada Kanački nego što je to sebi pripisala. Ona zaista nije lider, ne voli da se ističe, i prilično je introvertna, ne voli da lupi šakom o sto, ali na ekranu je, ne samo sada, nego i ranije, odlično odglumila žene sa prodornim stavom – zaključuje Jokanović, koji otkriva da je najveći uspeh za dug i srećan život – oženiti se Milicom.

– Srećni mogu da budu samo ljudi koji nisu zavidni, jer zavist je opasna bolest. Danas se ponosim svojom ludačkom hrabrošću i idejom da joj uopšte priđem. Nisam joj bio ni do članaka, bio je pojam prići MIlici Milši – zaključuje uspešni scenariste trenutno najgledanije domaće serije „Igra sudbine„.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/ Story

Advertisement