Connect with us

Domaće serije

U seriji IGRA SUDBINE se ne podnose, a evo KAKO se privatno slažu Ammar i Deni Mešić!

Da li jedan drugom otimaju devojke?

Published

on

Igra sudbine Zaviša Strahinja

Strahinja i Zaviša u seriji Igra sudbine možda i nisu najsjajniji tandem, jer, istinu govoreći, u ovoj seriji i nisu braća. Međutim, u stvarnom životu, glumci koji tumače ova dva lika, a znamo da su to Ammar i Deni Mešić, jesu braća, i to rođena. U prvom velikom intervjuu otkako je postao deo serije „Igra sudbine„, Deni otkriva kako je to biti već uspešno omraženi Zaviša, ali i kakav mu je odnos sa bratom. Podseća li na onaj koji imaju Strahinja i Zaviša?

– Naš odnos privatno se ne razlikuje puno kao odnosa Zaviše i Strahinje hahaha, šalim se naravno. Kao i u svakom bratskom odnosu ima tu i razumijevanja i nerazumijevanja, svađe, ljubavi, ali u većini slučajeva uspijemo naći zajednički jezik. Vezani smo jedan za drugog i uvijek smo tu kada nešto zatreba, gde god se nalazili – poručio je mladi glumac dodajući da je „Igra sudbine“ za njega bila velika prilika da nauči rad na setu.

– Ovaj projekat mi je odlična prilika za sticanje iskustva rada na setu. Iako sam ranije snimao serije, bile su to epizodne uloge, a ovde već imam priliku da razvijam lik postepeno. Kako će se Zaviša razviti to zna Žarko Jokanović, inače scenariste serije “Igra sudbine”. Znam samo da mi je napisao u poruci “biće svega” hahaha. Videćemo, znam da mene jako zanima – kaže Deni, koji je do sada najčešće glumio u pozorištu. A šta očekuje od „Igre sudbine“?

– Očekujem da oni koji gledaju “Igru sudbine” budu zadovoljni onim što sam im svojim pojavljivanjem u seriji pružio – zaključuje Deni Mešić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Film i TV/ Nova

Advertisement