Connect with us

Sadržaj epizoda

BLOK 27 epizoda 3: Otkrivamo! Da li je ubijeni dečak RASTKO? Koga je policija pronašla u vodi?

Prošlost počinje da isplivava iz dubina…

Published

on

Blok 27 epizoda 3

Blok 27 epizoda 3 biće emitovana u subotu 26. februara od 21.00 ekskluzivno na kanalu Superstar TV. Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.

Milica se priseća detalja iz detinjstva kada je Rastko ušao u okno lifta kako bi spasao njenu omiljenu igračku. Telo koje je nađeno je telo dečaka nestalog pre mnogo godina. To nije Rastko. Rastkova porodica je pod pritiskom. Bogdan i Darko takođe imaju svoje porodične priče i probleme.

Inspektorka Sonja je posvećena istrazi i polako počinje da uviđa natprirodne elemente koji karakterišu slučaj Rastkovog nestanka. Darko ima probleme, ostaje bez droge koju je trebalo da proda.

Odlazak na žurku za tinejdžere otvara uvid u potpuno novu dimenziju.

Blok 27 epizoda 3: Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

Izvor Film i TV

Advertisement