Connect with us

Sadržaj epizoda

Blok 27. epizoda 6: Sonja, Bogdan i Milica ulaze u BLOK 27! Može li Ratsko biti spasen?

Gde je nestao Blok 27

Published

on

Blok 27 epizoda 6

Blok 27 epizoda 6 biće emitovana u nedelju 6. marta od 21.00 ekskluzivno na kanalu Superstar TV. Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.

Znajući da je Blok27 samo još jedna dimenzija stvarnosti,stvorena zbog tragičnih događaja koji su se odigrali kasnih šezdesetih godina prošlog veka,Sonja ulazi u Blok 27 kako bi pokušala da spase Rastka. Milica i Bogdan pronalaze alternativni način da uđu u Blok27. Konačan rasplet je na pomolu. Da li Rastko može biti spašen?

Tajna Bloka 27 otkriva se u priči aktera koji su učestvovali u gradnji tokom šezdesetih godina prošlog veka. Priča nas vraća u kasne šezdesete godine i atmosferu u kojoj se gradio čitav jedan novi grad-Novi Beograd. Istina je ostala zakopana duboko ispod površine nikada izgrađenog bloka.U sadašnjosti,Darko nenadano pronalazi svoj ulaz u Blok27.

Blok 27 epizoda 6: Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

Izvor Film i TV

Advertisement